Call for student pitches Hét Vlaams-Nederlands Watersymposium 2015

WAT IS HET WATERSYMPOSIUM?
Het Watersymposium wordt georganiseerd door de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) . Het Watersymposium van SKIW is inmiddels een populair platform geworden voor de industriële watergebruiker, waterschappen en kennis/technologietoeleveranciers.
Het symposium biedt een uitgebreid lezingenprogramma en een beperkte vakbeurs. Uiteraard is er gelegenheid om uitgebreid te netwerken tijdens het symposium. Op deze manier kun je jouw kennis over innovatieve technieken, industriële best-practices, of vernieuwende diensten en producten vergroten. 
WAT IS HET THEMA?
Het thema van dit symposium, dat in nauwe samenwerking met VLAKWA, Koninklijk Nederlands Waternetwerk en VEMW tot stand komt, is: De waarde van water – Efficiënt gebruik van water, energie en grondstoffen.
WIE ZIJN DE DEELNEMERS?
De deelnemers zijn behalve industriële procestechnologen, watertechnologen, watermanagers en  bedrijfsmanagers, ook procestechnologen van adviesbureaus, studenten, waterschappen alsmede vertegenwoordigers van de toeleverende industrie. 
WANNEER ZIJN DE PITCHES EN HOELANG MOGEN ZE DUREN?
De pitches worden gehouden tussen de lezingensessies en duren maximaal 7 minuten.
INHOUD VAN DE PITCHES
De voorkeur gaat uit op pitches van concrete projecten met bewezen resultaten. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van innovatieve technieken of het optimaliseren van een proces.
Is dit iets voor jou? Dan roepen wij je op om gehoor te geven aan deze Call for Pitches.
INZENDINGEN
Stuur ons voor 1 augustus een e-mail met de samenvatting van jouw pitch (maximaal één A4). Deze samenvatting is de basis waarop zal worden geselecteerd voor het pitchprogramma. Maak hiervoor gebruik van deze link.

MEER INFORMATIE EN CONTACT
Hieronder vind je aanvullende informatie over het Watersymposium. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Yannick Severin (Jong KNW), per mail, of per telefoon: 06 10 61 12 99

Extra toelichting

Naar de Bedrijvenregistervermelding van SKIW
(persbericht april 2015)