C-Mark Consultants

Standnummer : 187
Veilig (drink)water?
Dagelijks komen we in aanraking met water: drinkwater, zwemwater en op uw werk wellicht ook met proceswater. Maar staat u er wel eens bij stil welke deskundigheid nodig is om ervoor te zorgen dat dit water ook daadwerkelijk veilig en betrouwbaar is en of het aan de wettelijke eisen voldoet? C-mark wel.
Uw partner voor (schoon) waterbeheer
C-mark adviseert en voert analyses uit voor bedrijven en instellingen met belangrijke watervoorzieningen. Van zorginstellingen tot installatiebedrijven tot zwembaden. Waar behoefte is aan betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van (schoon) water, is C-mark dè partner bij uitstek.

Verantwoordelijkheid delen met de specialist
C-mark beschikt over een gerenommeerd onderzoekslaboratorium, RVA geaccrediteerd, en verzorgt voor u de voorgeschreven monsternames en analyses. De eigen monsternamedienst is landelijk dekkend.
Voor het opstellen van een Risicoanalyse en een Beheersplan ten behoeve van Legionellapreventie bent u bij hen op het juiste adres. C-mark is door het KIWA voor BRL 6010 gecertificeerd. De adviesdiensten strekken van het beantwoorden van eenvoudige vragen tot en met het volledig overnemen van uw water- of legionellabeheer.
Alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en te ontzorgen!
Nieuwsgierig geworden?
Bezoek C-mark tijdens de Aqua NL op beursstand nummer 187.

Website: www.c-mark.nl
Telefoon: 088-8310500