Boskalis vindt nieuwe cfo in eigen gelederen

Carlo van Noort (43) wordt door Koninklijke Boskalis Westminster op de algemene aandeelhoudersvergadering in mei 2019 voorgedragen als chief financial officer. Momenteel is Van Noort financieel directeur van Boskalis Nederland. Hij neemt het stokje over van de zittende cfo van Boskalis, Hans Kamps.

Peter Berdowski, de ceo van Boskalis, is vol lof: “Wij zijn verheugd dat we met Carlo van Noort een sterke interne kandidaat kunnen voordragen die een uitstekende staat van dienst heeft opgebouwd binnen Boskalis. Met zijn brede achtergrond en diepe kennis van de organisatie en de business, is hij bij uitstek geëquipeerd om invulling te geven aan de rol van cfo bij ons bedrijf.”

Loopbaan Van Noort
Van Noort heeft de afgelopen twaalf jaar diverse financiële functies bekleed binnen de drie divisies van de Boskalis Groep en is nu financieel directeur van Boskalis Nederland. Na zijn opleiding accounting & auditing aan Nyenrode Business Universiteit is hij als auditor werkzaam geweest bij EY, gevolgd door financiële functies bij onder meer ING Real Estate en DHL Express.