Beursvloer Aqua Nederland Vakbeurs bijna volgeboekt

Aanmelden als exposant
Aqua Nederland Vakbeurs viert tijdens de komende editie het 10-jarig bestaan en exposanten uit de gehele waterbranche lijken dat niet te willen missen. Dat blijkt uit het feit dat 95 procent van de beursvloer al volgeboekt is. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Bedrijven die ook de succesformule van Aqua Nederland Vakbeurs willen proeven, kunnen zich aanmelden via beursorganisator Esther Rodenburg (tel.: 0183-680655 of e-mail: estherrodenburg@evenementenhal.nl).
 

Kennisprogramma door ENVAQUA
Als kennispartner verzorgt ENVAQUA inspirerende kennissessies tijdens de drie beursdagen in Gorinchem. Na een succesvolle editie in 2015 zijn de voorgestelde thema’s voor 2016: Water & Industrie, Afvalwater & Drinkwater en Water & Voedsel. Aqua Nederland Vakbeurs en het seminarprogramma van ENVAQUA zijn het middelpunt van de Nationale Water Technologie Week. Meer informatie over de Nationale Water Technologie Week is te vinden op www.nationalewatertechnologieweek.nl.  
 

Combinatie Riolerings Vakdagen
Aqua Nederland Vakbeurs wordt op 15, 16 en 17 maart gelijktijdig gehouden met RioleringsVakdagen. Deze laatstgenoemde vakbeurs is voor dit jaar uitgebreid met een speciaal buitenterrein. Deze uitbreiding biedt nieuwe mogelijkheden voor exposanten om ook technieken die eerder niet of moeilijk zichtbaar waren, nu groots te presenteren en te demonstreren in de buitenlucht. Meer beursinformatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/aqua.
 

(Persbericht Evenementenhal Gorinchem, januari 2016)