Dankzij tientallen jaren ervaring in meettechniek in de waterbranche levert VEGA uiteenlopende meetinstrumenten die perfect afgestemd zijn op de eisen van de water- en afvalwaterindustrie. Onze compacte niveausensoren met 80GHz-radartechnologie leveren betrouwbare meetresultaten onder alle omstandigheden. Daarnaast is de inbedrijfname ervan in slechts een paar klikken geregeld met onze VEGA Tools app.

VEGA heeft wereldwijde ervaring met meettechnieken voor afvalwaterbehandeling en drinkwatervoorzieningen. Onze sensoren voor niveaumeting, niveaudetectie en drukmeting zijn perfect afgestemd op de eisen van de water- en afvalwaterindustrie. Ontdek bijvoorbeeld de voordelen van onze VEGAPULS BASIC radarsensoren. 100% meetzekerheid en nooit meer kalibreren. Onze VEGAPULS BASIC is het voordelige alternatief voor contactloos niveaumeten. Of de VEGAWELL 52, onze hangende drukopnemer. Niveaumeten met hoge betrouwbaarheid dankzij de maximale overbelasting en vacuümweerstand van de keramische meetcel. Maar ook onze nieuwste autonome VEGAPULS Air sensoren voor continue niveaumetingen, toepasbaar in verschillende stand-alone toepassingen.
Alle instrumenten zijn zeer eenvoudig en snel in bedrijf te nemen. Het enige wat daar voor nodig is, is de VEGA Tools app. Een sensor is al met een paar klikken ingeregeld. 100% veilig, heel eenvoudig en razendsnel.
Maak tijdens Aqua Nederland kennis met onze radartechnologie. Ontdek hoe eenvoudig het is om uw sensoren op afstand in bedrijf te nemen met de VEGA Tools app. We laten het u zien en beleven.

www.vega.com

 

Standnr.D.121