Bert Leysen nieuwe directeur Tauw-België

Bert Leysen is de nieuwe algemeen directeur en bestuurder bij milieuadviseur TAUW België, met vestigingen in Wijgmaal (Leuven), Lokeren, Gembloux en Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). Hij volgt daarmee Hervé Keirsse op, die sinds 2010 als Algemeen Directeur was aangesteld.

Leysen is Burgerlijk Ingenieur Chemie van opleiding, met als specialisatie Milieutechnologie, en bouwde heel wat ervaring op als Burgerlijk Ingenieur Industriële Bedrijfskunde. In 1997 trad hij in dienst bij TAUW om de luchtafdeling op te starten, die hij later ook uitbreidde. Sindsdien is hij altijd deel blijven uitmaken van TAUW, waarbij hij in zijn laatste functie operationeel directeur was voor alle TAUW-activiteiten in België.

Duurzaam groeien

TAUW wil een strategische adviseur worden voor klanten. Dankzij haar deskundigheid in milieu gerelateerde zaken biedt TAUW een allesomvattende aanpak aan om tegemoet te komen aan de groeiende verplichtingen van bedrijven op milieuvlak, maar ook aan hun behoeften en verwachtingen hieromtrent. “We willen duurzaam blijven groeien in een snel veranderende wettelijke omgeving, ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan de doelstelling van de TAUW-groep om een Leading European Environmental Consultancy te zijn”, zegt Bert Leysen.