Krohne Nederland B.V.

  Bereik meer met KROHNE

  KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare meettechnologie en biedt meetoplossingen voor alle denkbare industrieën.

  De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Dordrecht, op dezelfde locatie als ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters: KROHNE Altometer. Hier bevindt zich ook KROHNE’S eigen ijkcircuit. Per jaar worden er ± 60.000 instrumenten geproduceerd en gekalibreerd, variërend in diameter van 2.5 mm t/m 3 meter.

  Binnen het programma flowmeters onderscheidt KROHNE een viertal hoofdgroepen: vlottermeters, magnetisch inductieve flowmeters, massaflowmeters en ultrasone flowmeters. Hiernaast biedt de onderneming haar afnemers een uitgebreide range niveau-, temperatuur-, druk en analysemeters.

  Dankzij jarenlange ervaring is KROHNE thuis in de meest uiteenlopende toepassingen. Hierdoor kunnen onze specialisten u uitstekend adviseren welke oplossing voor uw toepassing geschikt is.

  KROHNE Nederland B.V.
  Kerkeplaat 14
  3313 LC  Dordrecht
  Postbus 110
  3300 AC  Dordrecht
  Tel.:       + 31 (0)78 – 63 06 201
  Fax:       + 31 (0)78 – 63 06 405
  E-mail:    infonl@krohne.com
  Internet: www.krohne.com

  Is aangesloten bij: Envaqua
  Certificaat: ISO 9001, VCA*,