BENK Projects Civiel

  Dagelijks zijn wij bezig met het optimaal inzetten van capaciteit waarbij wij werk aannemen of tijdelijke ondersteuning bieden. Hiermee zorgen wij voor continuïteit in de projecten van onze klanten.

  BENK PROJECTS is gespecialiseerd in een aantal technische marktsegmenten waaronder water & infra. Hierbij ligt de focus enerzijds op Integraal Project Management (IPM) en anderzijds op een aantal specialismen zoals geotechniek, hydrologie en vergunningverlening.

  Onze commerciële medewerkers hebben zelf een achtergrond in de civiele techniek. Zowel qua opleiding als ook werkervaring. Hierdoor kunnen we direct goed inspelen op de behoeften van zowel onze klanten als ook onze medewerkers.

  Voor ons is een duurzame relatie met klanten en medewerkers het belangrijkste aspect van onze dienstverlening. Duurzaam is voor ons langdurig en in vertrouwen met elkaar werken. Hierdoor leren wij elkaar goed kennen en kunnen wij elkaar het beste van dienst zijn.

  Waarom mensen bij BENK werken? Wij hebben mooie opdrachten en korte lijnen. Daarnaast bieden wij royale arbeidsvoorwaarden en geven onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen. Hierbij zoeken wij de opdrachten die passen in dat ontwikkeltraject. Onze doelstelling is om mensen plezier in hun werk te geven en daarbij Nederland klimaatadaptief te maken!

  Neem contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over of bekijk direct onze vacatures op https://www.benkprojects.com/vacatures/