Visual van de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem: Next Level. Fotobron: Easyfairs Nederland.

GORINCHEM – Aqua Nederland Vakbeurs gaat Next Level. Next Level is de naam van de nieuwe tweede beurshal van Evenementenhal Gorinchem. Met deze uitbreiding krijgt de vakbeurs de benodigde extra ruimte voor exposanten, meer mogelijkheden tot netwerken en een uitgebreid kennisprogramma. Op Next Level vinden ook kennisleveranciers hun plek, waaronder ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat en energie. Verder treft de bezoeker er de Innovatiestraat, het Career Event en exclusieve catering. Aqua Nederland Vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met RioleringsVakdagen op 17, 18 en 19 maart 2020.

De waterbeurs als kennisplatform
“Het platform Aqua Nederland Vakbeurs groeit nog steeds. Wij bieden, naast de uitgebreide marktplaats voor watertechnologie, een hoogwaardig programma voor waterprofessionals. Dit doen we voor en samen met de sector. Wij geloven in praktische, doelgroepgerichte kennissessies en werken met diverse brancheverenigingen en kennisinstellingen voor kwaliteit en relevantie. Met deze ontwikkeling worden we dé watervakdagen van Nederland”, zegt Esther Rodenburg namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Themagebieden 2020
“De thema’s voor komende editie zijn: Klimaatadaptief bouwen, Voorsprong door techniek, Circulaire waterketen en Veilig water. Deze thema’s worden dagelijks vertaald naar de specifieke doelgroepen en hun uitdagingen op Industriewater Dinsdag, Waterschap Woensdag, Drinkwater Donderdag en in het Stedelijk Watertheater. In januari 2020 maken we het definitieve programma bekend”, vervolgt Rodenburg.

Vernieuwde bovenverdieping: Next Level
Onlangs is de vernieuwde moderne bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem, na maanden verbouwen, in gebruik genomen. Onder de naam ‘Next Level’ wordt deze tweede beurshal onder meer ingezet voor beurzen die qua invulling ook ‘next level’ gaan, zoals Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Om een ideale connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. De vernieuwde bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte.

“We kijken er naar uit om tijdens Aqua Nederland 2020 Next Level te gaan. Door de fantastische invulling van deze nieuwe beurshal hopen wij veel exposanten en bezoekers positief te verrassen”, aldus Rodenburg.

Over Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen
Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen zijn toonaangevende evenementen voor de nationale waterprofessionals in afvalwater, drinkwater, industriewater en stedelijk water. Tijdens de waterbeurs van Nederland zien, voelen en ervaren ruim 9.500 bezoekers bij 370+ exposanten de nieuwste innovaties, diensten en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Beide beurzen zijn na voorinschrijving gratis te bezoeken op 17, 18 en 19 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.aquanederland.nl en www.rioleringsvakdagen.nl.