Aqua Nederland Vakbeurs Noord-Oost: Presentaties over inspirerende projecten in de regio

De beurs heeft een andere opzet dan de eerste editie in 2012. Alle stands zijn gegroepeerd rondom een centraal horecaplein. Hier kan men in een sfeervolle ambiance netwerken, kennismaken en zaken doen. 
Gedurende drie dagen presenteren de waterprofessionals de laatste noviteiten op de markt en demonstreren de nieuwste pompen, machines en technieken centraal op het horecaplein.
Er worden verschillende presentaties gegeven over projecten in de regio. Op de beursvoer is een kennistheater waar de inspirerende regionale projecten worden gepresenteerd.  
Zo demonstreren onder andere de firma’s Arveon en Afmitech een nieuw beluchtingssysteem dat het waterschap Rijn en IJssel als proef heeft ingezet bij een riooloverstort in Neede. 
Van Remmen UV Techniek informeert over de evolutie van UV desinfectiesystemen, en Verder B.V. presenteert over één van hun projecten bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in Gasselternijveen.
Het volledige kennisprogramma staat op de website en wordt op de beursplattegrond genoemd. Tijdens de beurs worden de presentaties die gestart worden omgeroepen. Inschrijven of aanmelden is niet nodig.

(Persbericht Evenementenhal Hardenberg, oktober 2014)