Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

WEDEROM EEN GOED GEVULDE BEURSVLOER

“Volgende week staat Evenementenhal Gorinchem geheel in het teken van de water- en rioleringssector. Aqua Nederland Vakbeurs en RiolerinsVakdagen maakt een groei mee van 15%. Zeker in deze tijd is dat eerder een uitzondering dan een regel. Welke deelnemers in ieder geval aanwezig zullen zijn op Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen staat vermeld op de website.
DELEN, NETWERKEN EN ZAKEN DOEN
‘Beleven’ en ‘ontmoeten’ zijn in deze onpersoonlijk wordende digitale wereld een steeds belangrijker gegeven. Vakbeurzen zijn en blijven een efficiënt en passend medium om contact te leggen én te onderhouden met en door partijen in elke branche. Het succesvolle beursconcept van Evenementenhal, met haar full service formule, levert tevens een bijdrage aan de communicatie tussen exposanten en bezoekers. Dé kans voor professionals in de water- en rioleringsbranche om te ondernemen, te netwerken en te ontdekken welke producten, (beurs)noviteiten en mogelijkheden er zijn.
AQUA NEDERLAND VAKBEURS
Dit jaar wordt Aqua Nederland Vakbeurs voor de 8e keer georganiseerd.  Tijdens dé nationale Vakbeurs voor waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren zich vele bedrijven vanuit verschillende sectoren binnen de waterbranche. De deelnemende exposanten informeren de bezoekers over de laatste ontwikkelingen en demonstreren de nieuwste producten tijdens dit driedaagse evenement. 
RIOLERINGSVAKDAGEN
Voor de 5e keer wordt RioleringsVakdagen in Evenementenhal georganiseerd. Drie dagen lang zullen bedrijven die gericht zijn op installatie, inspectie en beheer van rioleringsystemen en afvalwater zich presenteren op RioleringsVakdagen. 
Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen wordt de bezoeker ontvangen door een diversiteit aan professionals op de beursvloer die de tijd en energie hebben om te adviseren. Want juist persoonlijk contact is in dit digitale tijdperk een steeds belangrijker aspect.
KENNISPROGRAMMA
Ook dit jaar verzorgd Aqua Nederland in samenwerking met NWP, Stichting Water Alliance en VLM een interessant en uitgebreid kennisprogramma voor personen werkzaam in de water- en/of rioleringsbranche. Het thema van het kennisprogramma is ‘Water en Energie’. Klik hier om u aan te melden voor het kennisprogramma.
INTERESSE?
Een bezoek brengen aan deze gespecialiseerde vakbeurzen?

Ga dan naar www.evenementenhal.nl/aquario-go en registreer met de volgende code: 7140570981 

De voorlopige exposantenlijst is te vinden op http://www.evenementenhal.nl/gorinchem
ACHTERGRONDINFORMATIE
Data:
18, 19 & 20 maart 2014
Openingstijden:
Dinsdag 18 maart 2014 van 12.00 tot 20.00 uur
Woensdag 19 maart 2014 van 12.00 tot 20.00 uur
Donderdag 20 maart 2014 van 12.00 tot 20.00 uur
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem
Beursorganisatie:    
Evenementenhal Gorinchem 
Linda Blijleven
Franklinweg 2
4207 HZ GORINCHEM
Tel. 0183 – 680 687 

(Persbericht Evenementenhal, maart 2014)