Alfa Laval presenteert haar volledige spectrum voor water en afvalwaterverwerking tijdens Aqua Nederland 2017

Op de stand van Alfa Laval nr. 288 krijgen bezoekers de mogelijkheid om meer te weten te komen over de producten, de technische oplossingen en service voor water- en afvalwaterbehandeling, zowel gemeentelijk als industrieel, met als resultaat optimale prestaties en minimale “life cycle” kosten

Alfa Laval decanter met 2Touch controle pakket De baanbrekende ALDEC G3 decanter is het resultaat van een heroverweging van de fundamentele parameters van het ontwerp en prestaties van een decantercentrifuge.
De ALDEC G3 decantercentrifuges zijn standaard uitgerust met een 2Touch
controle pakket. Dit maakt fine-tunen gemakkelijk en verbetert de prestaties gedurende de volledige levensduur van elke ALDEC G3-installatie.

De voordelen:

  • lager energieverbruik (waardoor ook de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert)
  • 10% hogere verwerkingscapaciteit – of slibkoek
  • minder “life cycle” kosten
  • efficiëntere verwerking van bio-vaste stoffen
  • betere procesmonitoring en controle

Een ALDEC G3-45 decanter in combinatie met een 2Touch controle pakket is aanwezig op de stand om de pure eenvoud te laten zien! Verder laten we een breed scala van indikking en ontwateringsoplossingen zien voor efficiënte vermindering van afval in afvalwaterbedrijven en waterzuiveringsinstallaties, alsmede apparatuur en services voor warmteoverdracht en warmteterugwinning.

Volg de “Must-See” route Tijdens de beurs kunnen bezoekers een speciale “Must-See” route volgen m.b.t. innovaties en ontwikkelingen in de markt. Door deze route te volgen passeren bezoekers ook de Alfa Laval stand en komen zo meer te weten over een maximaal product recovery rendement door het minimaliseren van water uit het proces. Met keuze uit meerdere technologieën. En dat is uniek in Nederland. Welke producten wilt u terugwinnen uit uw afvalwaterstroom? Wij gaan deze uitdaging graag samen met u aan!

Laat ons weten of we u kunnen begroeten op onze stand door ons te bellen op nummer 076- 579 12 00 of een e-mail te sturen naar: wibo.heijmann@alfalaval.com of Jeroen.vanwijk@alfalaval.com