Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterbouwdag 2021 | 28 oktober

28 oktober 2021 | 08:00 - 17:00

evenementen watersector

Save the date: Waterbouwdag 2021

De Waterbouwdag 2021 zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 28 oktober in het Beatrix Theater (Jaarbeurs) in Utrecht. We hopen elkaar dan weer live te kunnen ontmoeten. Indien het op dat moment toch nog niet mogelijk is een (volledige) fysieke bijeenkomst te organiseren dan zullen wij gaan bekijken welke mogelijkheden er wel zijn.

Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jong professionals en studenten.

Informatiemarkt
Graag willen wij u in de gelegenheid stellen uw organisatie op de informatiemarkt te presenteren door middel van expositieruimte. Op deze markt presenteren bedrijven en instellingen hun meest recente producten en diensten. Deze markt is dan ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor vakgenoten. Wilt u met uw organisatie op de informatiemarkt staan? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) via telefoonnummer 070-3919890 of e-mail waterbouwdag@kivi.nl en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Meer informatie volgt z.s.m. op www.waterbouwdag.nl

Organiserende partijen:

Waterbouwdag 2021 | 28 oktober

Met dank aan:
Deltares, Waterbouwdispuut, TU Delft Civiele techniek en Geowetenschappen, Royal HaskoningDHV, Tauw, Lievense CSO, HWBP, Van Oord en Witteveen+Bos.

Meer evenementen in watersector agenda bekijken?

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Utrecht