Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2018

Toekomst van de Baggerindustrie | 29 november

29 november 2018 | 13:00 - 17:00
Rotterdam

Middagsymposium over de toekomstbestendigheid van de Nederlandse en Belgische baggerindustrie. Tijdens het symposium worden de resultaten gepresenteerd van de gelijknamige studie.

Meer weten »

KNW najaarscongres | 30 november

30 november 2018
Vianen

Najaarscongres van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk met als thema 'De rol van de watersector in de energietransitie'. Wat is de maatschappelijke rol van de watersector in deze transitie? Hoe versnellen we de transitie binnen de watersector zelf? Hoe organiseer je dit binnen de eigen organisatie en in de waterketen?

Meer weten »

december 2018

Laat je niet verrassen bij het versassen! | 4 december 2018

4 december 2018
Beveren (België)

Risicobeheersing bij sluizenprojecten. 4 december 2018 – Hotel Van der Valk Beveren De geotechnische aspecten bij het ontwerp en uitvoering van lopende of reeds afgewerkte sluizenprojecten, worden toegelicht. Zowel in België als in Nederland en ook in het buitenland zijn diverse belangrijke sluizenprojecten recent uitgevoerd, in voorbereiding of in uitvoering. Voor een aantal projecten worden specifieke geotechnische aspecten die bij het ontwerp en de uitvoering aan bod komen toegelicht. Hierbij gaat telkens ook bijzondere aandacht naar de lessen die uit…

Meer weten »

IRC Wash: Blended finance – Is it all in a mix? | 4 december

4 december 2018 | 17:00 - 18:30
Den Haag

Debat over de internationale financiering van het VN duurzaamheidsdoel SDG#6 zodat in 2030 iedereen in de wereld kan beschikken over schoon drinkwater en goede toiletten. Het gaat daarbij specifiek over de mogelijkheid om verschillende geldstromen - belastingen, tarieven, bankleningen en donorgelden - aan elkaar te koppelen om wereldwijd meer watervoorzieningen te kunnen bouwen dan op dit moment gebeurt.

Meer weten »

European Smart Water Summit | 6 – 7 december

6 december 2018 - 7 december 2018
Berlijn, Duitsland

B2B evenement voor professionals werkzaam bij waterbedrijven en in de waterindustrie die betrokken zijn bij de invoering van slimme water meters.

Meer weten »

Matchmaking event – SewHealth | 6 december

6 december 2018
Nieuwegein

Bijeenkomst met als doel het creëren van een consortium voor het opbouwen van een database voor het verzamelen van meetgegeven van biomarkers in het influent van rwzi's zodat informatie beschikbaar komt over de gezondheid van de bevolking.

Meer weten »

Aanpak Duurzame GWW voor doelen van Parijs | 17 december

17 december 2018 | 14:00 - 14:30
internet

Webinar van een half uur over een mogelijk werkwijze voor de GWW-sector om de klimaatdoelen van Parijs te kunnen halen.

Meer weten »

januari 2019

Waterveiligheid en waterzekerheid stedelijke delta’s | 7 januari

7 januari
nvt

Opening van tender van de subsidieregeling van Partners voor Water programma voor het testen, demonstreren of onderzoeken van haalbaarheid van vernieuwende watertechnologie in buitenlandse stedelijke delta's.

Meer weten »

Netwerkevent Infra-innovatie | 10 januari

10 januari | 13:00 - 17:30
Zoetermeer

Netwerkbijeenkomst met verschillende themasessies en innovatiecafés over infra innovaties en een innovatiemarkt waar innovators hun innovaties presenteren. De markt is de gehele middag te bezoeken.

Meer weten »

TU Delft 71e Vakantiecursus | 11 januari

11 januari
Delft

Jaarlijks nieuwjaarscongres van de watersector! Dit jaar met het thema± Meer tijd voor waterkwaliteit. Gaan we voor aanpassingen aan de bron, of voor een vergaande nazuivering? Zijn de concessies voor chemische lozingen nog wel van deze tijd? Welke verantwoordelijkheid ligt bij de agro-sector?

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen