Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

52. Essener Tagung für Wasserwirtschaft | 20 – 22 maart

20 maart - 22 maart
Essen, Duitsland

Jaarlijks driedaags congres over nieuwe ontwikkelingen in het waterbeheer. Dit jaar met ruim 70 lezingen en verschillende excursies. Vorig jaar trok het congres meer dan 1.000 deelnemers.

Meer weten »

NCK days coastal research 2019 | 20-22 maart

20 maart - 22 maart
Enkhuizen

Jaarlijks internationaal symposium met veel presentaties van internationaal kustonderzoek naar onder meer zandsuppleties, kwelders, slib, zandtransport bij stranden & duinen, observatietechnieken en estuaria & buitendelta’s.

Meer weten »

Persistentie, bioaccumulatie en toxiciteit | 21 maart

21 maart
Bilthoven

Workshop over het beoordelingskader van stoffen die persistent, bioaccumulerend en/of toxisch zijn en in het milieu terecht kunnen raken. In de drie voorgaande workshops zijn diverse aspecten van de PBT/vPvB-beoordeling in hun samenhangen besproken. Deze workshop gaat ook in op stoffen met PMT (persistentie, mobiel en toxiciteit) eigenschappen. Onlangs is in het lidstaatcomité een eerste stof met vPvM eigenschappen besproken om te zien of op basis daarvan een stof als SVHC te identificeren is en op de Kandidaatslijst geplaatst kan…

Meer weten »

Rioned mini- en maxicursussen | 21 maart

21 maart
Utrecht

Jaarlijkse dag met korte (een dagdeel) en langere (hele dag) cursussen over rioolbeheer en stedelijk waterbeheer. Naast 13 terugkerende cursussen, dit jaar met vier nieuwe: Rekenen aan het hydraulisch functioneren, Visuele inspectie volgens EN13508-2, Organisatie van de ondergrond en Wat te doen met de daken?

Meer weten »

Inspectie waterkeringen | 21 maart

21 maart
Arnhem

Zestiende kennisdag en bedrijvendag over het inspecteren van waterkeringen met als thema Natje of Droogje. Afgelopen jaar heeft duidelijk gemaakt dat natte en droge perioden elkaar afwisselen. Hoe gaan we daar mee om?

Meer weten »

Wereldwaterdag – Nederlandse viering | 21 maart

21 maart | 16:00 - 19:00
Amsterdam

Netwerkbijeenkomst bij gelegenheid van Wereld Water Dag (op 22 maart) met inspirerende keynotes en paneldiscussies over het bereiken van SDG#6 voor water.

Meer weten »

Wereldwaterdag – Dichten voor water | 21 maart

21 maart | 19:00 - 22:00
Rotterdam

Bij gelegenheid van Wereld Water Dag en Unesco Day of Poetry worden op deze avond 52 gedichten voorgelezen uit de 5e dichtbundel Dichten Voor Water.

Meer weten »

Wereld water dag 2019 | 22 maart

22 maart
wereldwijd

Jaarlijks is er wereldwijd op 22 maart aandacht voor water. Dit jaar heeft de dag als thema: Niemand achter laten.

Meer weten »

Wereldwaterdag – Schoon water feest | 22 maart

22 maart | 12:00 - 21:00
Leidschendam, Delft, Rotterdam

Driedelig programma over schoon water bij gelegenheid van Wereld Water Dag: (1) lunch 12.00-13.00, (2) Zonneflessenboten race 13.00 - 14.00 en Schoon water feest 18.00 - 21.00.

Meer weten »

Markerwadden en Trintelzand: update door deskundigen | 23 maart

23 maart
Enkhuizen

Excursie naar de Marker Wadden. Met onderweg verschillende presentaties en pitches van deskundigen over alle ontwikkelingen in dit deel van het Markermeer. Verken het eiland en bekijk zelf hoe het zich heeft ontwikkeld.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen