Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

maart 2019

Waterschapsdag 2019 | 18 maart

18 maart
Den Haag

Jaarlijkse dag van de waterschappen met als thema de verkiezingen en de veranderende rol van de overheid. Wat verwacht de burger van de overheid en wat vraagt dit van een moderne waterschapsbestuurder die op 20 maart 2019 wordt gekozen?

Meer weten »

RioleringsVakdagen 2019 | 19-21 maart

19 maart - 21 maart
Gorinchem

Tiende editie van de rioleringsbeurs waar de sector zijn nieuwste producten en diensten laat zien voor het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van rioleringen. De vakbeurs wordt georganiseerd in combinatie met Aqua Nederland Vakbeurs.

Meer weten »

Aqua Nederland vakbeurs 2019 | 19-21 maart

19 maart - 21 maart
Gorinchem

Dertiende editie van de watertechnologievakbeurs  met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. De vakbeurs wordt georganiseerd in combinatie met RioleringsVakdagen.

Meer weten »

Waterschapsverkiezingen | 20 maart

20 maart
hele land

Iedere vier jaar wordt in ieder waterschap een nieuw algemeen bestuur gekozen. De gekozen personen vormen samen de categorie Ingezeten, die samen het bestuur vormen met de ‘geborgen’ zetels voor de landbouw, bedrijfsleven  en natuureigenaren. De verkiezing valt samen met de provinciale staten-verkiezingen.

Meer weten »

Wereld water dag 2019 | 22 maart

22 maart
wereldwijd

Jaarlijks is er wereldwijd op 22 maart aandacht voor water. Dit jaar heeft de dag als thema: Niemand achter laten.

Meer weten »

Waterinfodag | 28 maart

28 maart
Den Bosch

Negende editie van beurs, congres en netwerkdag voor alle professionals die informatie over waterbeheer inwinnen, verwerken en toepassen.

Meer weten »

april 2019

Dijkwerkersdag 2019 | 11 april

11 april
Rotterdam

Jaarlijkse bijeenkomst voor dijkwerkers om met trots te reflecteren op het werk, kennis en ervaringen uit te wisselen en nieuwe kansen te creëren.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen