Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

juni 2020

Aqua Nederland vakbeurs – nieuwe datum | 16 – 18 juni

16 juni - 18 juni
Gorinchem

Veertiende editie van de watertechnologievakbeurs met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. De beurs wordt georganiseerd in combinatie met RioleringsVakdagen. De beurs is vanwege het Coronavirus verplaatst en zou oorspronkelijk zijn gehouden op 17, 18 en 19 maart.

Meer weten »

RioleringsVakdagen – nieuwe datum | 16 – 18 juni

16 juni - 18 juni
Gorinchem

Elfde editie van de vakbeurs op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rwzi’s. De beurs wordt georganiseerd in combinatie met Aqua Nederland vakbeurs. De vakbeurs is vanwege het Coronavirus verplaatst en zou oorspronkelijk zijn gehouden op 17, 18 en 19 maart.

Meer weten »

september 2020

IFAT milieuvakbeurs – nieuwe datum | 7 – 11 september

7 september | 08:00 - 11 september | 17:00
Munchen, Duitsland

Tweejaarlijkse milieuvakbeurs met dit jaar als thema: experience, science and future. De oorspronkelijke datum voor de beurs was 4-8 met maar het is verplaatst vanwege het Coronavirus.

Meer weten »

Waterinfodag – nieuwe datum | 8 september

8 september
Den Bosch

Negende editie van beurs, congres en netwerkdag voor alle professionals die informatie over waterbeheer inwinnen, verwerken en toepassen. De dag was oorspronkelijk gepland op 28 maart maar is vanwege het Coronavirus verplaatst naar 8 september.

Meer weten »

oktober 2020

Praktijkfestival Ondergrond – nieuwe datum | 27 oktober

27 oktober

Feestelijke bijeenkomst om te vieren dat al veel informatie over ondergrondse objecten bij de Basisregistratie Ondergrond (BRO) zijn aangemeld. Ook met kennissessies over grondwater, booronderzoek en modellen. De oorspronkelijk datum voor de bijeenkomst was 17 maart maar is vanwege Coronavirus verplaatst.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen