Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hét Nationale Watersymposium | 30 juni

30 juni

Industrie en waterbeheerders: voor welke uitdagingen staan we anno 2022?

Op 30 juni 2022, organiseren de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW) en de Vereniging voor Energie Milieu- en Water (VEMW) in nauwe samenwerking met andere organisaties weer Hét Nationale Watersymposium. Dit is een uitgelezen kans uw kennis te verbreden, te leren van ervaringen van anderen en te netwerken.

Thema

Waterbeschikbaarheid is voor industrie en waterbeheerders anno 2022 één van de belangrijkste uitdagingen, waarbij een steeds hechtere en slimmere samenwerking veel kan opleveren. Naast een helder kader is het ook wenselijk dat partijen hun verantwoordelijkheid nemen.

Er is een veelvoud van oplossingen en regelgeving en vergunningen zijn niet altijd in lijn met goed bedoelde intenties van de partijen. Welk water hebben we nu echt nodig, hoe past dit binnen het beleid, onder welke condities kan hergebruik uit (communale) zuiveringen plaatsvinden en wat zijn hierin nieuwe ontwikkelingen? En wie is uiteindelijk verantwoordelijk voor het zuiveren en hergebruiken van afvalwater: de industrie, de consument, de waterbeheerder of het  drinkwaterbedrijf?.

Hét Nationale Watersymposium geeft antwoorden op deze en andere vragen, schildert de trends en ontwikkelingen, presenteert concrete voorbeelden en stimuleert de dialoog binnen de waterketen.

Programma

Wij hebben een interessant programma samengesteld met meer dan 10 sprekers in plenaire en parallelle sessies, een matchmaking lunch met kennisdragers en ruime netwerkmogelijkheden. Het definitieve programma kunt u hier downloaden en is tevens beschikbaar op de website van SKIW en VEMW www.skiw.nl of www.vemw.nl.

U bent van harte uitgenodigd om hierover mee te denken en praten tijdens Hét Nationale Watersymposium 2022. Bent u erbij?

Deelnamekosten

U kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen.Datum: Donderdag 30 juni 2022
Datum: Donderdag 30 juni 2022
Locatie: Royal HaskoningDHV in Amersfoort
Kosten: € 395,- excl. BTW, leden van VEMW betalen € 345,- excl. BTW en voor studenten geldt een gereduceerd tarief van 50,- excl. BTW.

Sponsormogelijkheden

Om de deelname kosten zo laag mogelijk te houden, bieden we diverse interessante sponsormogelijkheden aan. Mocht uw organisatie hier interesse in hebben, stuurt u dan svp een bericht naar info@SKIW.nl of neem contact op met Johan van Mourik (06 53 41 05 77)

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de organisatoren van SKIW of VEMW:

Johan van Mourik, jwg.van.mourik@hetnet.nl, +31 6 53 41 05 77
Antoine van Hoorn: antoine@vonkwater.nl, +31 6 28 75 73 29
Andreas Giesen: andreas.giesen@rhdhv.com , +31 6 28 75 73 29
Thessa de Ridder: tr@vemw.nl, +31 6 12 72 59 30

www.SKIW.nl
www.VEMW.nl
info@SKIW.nl
SKIW@VEMW.nl

Hopelijk tot ziens op 30 juni in Amersfoort!

Locatie

Amersfoort