AERZEN Delta Hybrid, ook wel bekend als schroefblower, combineert de voordelen van blower- en compressortechnologie in één machine. Dat staat voor maximale energie-efficiëntie, minimale levenscycluskosten, 100% zuivere en betrouwbare proceslucht en hoge duurzaamheid, zelfs onder extreme omstandigheden – kenmerken die de Delta Hybrid tot het ultieme maken voor waterbehandeling. Met de huidige uitbreiding van het portfolio zet AERZEN nu de volgende stap en tilt het de succesvolle serie naar het volgende technologieniveau.

Deze nieuwe packetunits, met optioneel ingebouwde frequentieomvormer en besturing, zorgen voor absoluut olie- en absorptiemateriaalvrije lucht en dekken volumestromen van ca. 2 tot 30 m³/min. Overige modellen volgen snel en wij kunnen machines leveren tot maximaal 9000 m³/h. Dankzij een innovatieve compressortrap met nieuwe hoogrendementsschroefprofielen, interne stromingsoptimalisatie, standaard gecombineerd met motoren van energie-efficiëntieklasse IE4, evenals geoptimaliseerde geleiding van de koel- en afvoerlucht, worden uitstekende energiebesparingen tot 30% gerealiseerd, in vergelijking met een conventionele draaizuigerblowers.
Het gepatenteerde lager maakt een levensduur van 70.000 uur en meer mogelijk. Een speciale afdichting tussen de aandrijfas en de verdichtingsruimte minimaliseert natuurlijke slijtage en garandeert bovendien olievrije lucht in overeenstemming met ISO 8573-1 klasse 0. De gepatenteerde reactieve geluiddemper zonder absorptiemateriaal voorkomt met succes vervuiling van de proceslucht, waardoor beluchtingselementen niet vervuild en verstopt raken.

Hoogste energie-efficiëntie, eersteklas productkwaliteit: met de nieuwe Delta Hybrid definieert AERZEN een nieuwe maatstaf in blower- en compressortechnologie, waardoor het beluchtingsproces naar een hoger plan wordt getild op het gebied van energiebesparing. Wilt u meer info, kom naar onze stand op Aqua Nederland en vraag naar Ben!

www.aerzen.com

Standnr.A.108