5 jaar Nationaal Watertraineeship!

Het Nationaal Watertraineeship werkt samen met diverse organisaties uit de watersector. Dat we dit al vijf jaar doen, vieren we graag met jullie. Dat doen we op verschillende momenten en in verschillende vormen. 
We zijn trots op onze trainees, op onze alumni, maar ook op de organisaties die hen zo goed begeleiden. Samen geven we talent de kans om in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op te doen. Elke trainee gaat onder begeleiding twee jaar lang aan de slag bij een waterorganisatie. Daarnaast volgen ze gezamenlijk trainingen en lossen ze met elkaar casussen op. Zo krijgen ze een brede kijk op de watersector en ontwikkelen ze zich tot sterke professionals die klaar zijn voor de watervraagstukken van de toekomst. 
Afgelopen april begon de tiende groep trainees aan het NWT-avontuur. Maar liefst veertien trainees hebben we kunnen helpen aan een mooie functie bij een werkgever in de watersector. In deze nieuwsbrief stellen we een aantal trainees aan je voor. Ook stellen we onze nieuwste trainer aan je voor.

www.nationaalwatertraineeship.nl

(persbericht juni 2015)