17 Onderlossers in januari onder veilinghamer

Verruiming PFAS-norm voor bouwers en baggeraars zal leiden tot grote interesse in unieke partij onderlossers afkomstig van Waternet. Bootveiling.com heeft de opdracht gekregen om tijdens de aankomende werkbootveiling van 20 januari de onderlossers te veilen in opdracht van Waternet.  Het is uitzonderlijk dat een dergelijk groot aantal wordt aangeboden op de internationale markt.  De Onderlossers zijn in zeer goede staat en voorzien van SI en meetbrief. Zeker nu norm voor PFAS-stoffen is aangepast is wordt er een grote interesse verwacht voor deze unieke partij. Daarnaast worden sleepboten, beunbakken en een betonningsvaartuig verkocht. Voor iedereen die geïnteresseerd is, wordt een kijkdag georganiseerd.  Hiervoor kan je via www.bootveiling.com je opgeven.

Indien u zelf varen materieel over heeft kunt nog mee doen met de aankomende veilingen van 2020 opgeven kan via de website van bootveiling

Bootveiling is gestart in 2005 als online veilinghuis en heeft sinds die tijd ruim 2.500 schepen verkocht voor haar tevreden opdrachtgevers. Naast de werkschepen verkoop bootveiling ook schepen van particulieren zoals motorboten, speedboten en zeilboten.

Bootveiling verkoopt in opdracht van gemeentes, provincies, waterschappen, instellingen en ondernemingen hun werkschepen welke overtollig worden voor verandering van werkzaamheden en taken of door reguliere vervanging. We verzorgen het gehele traject van taxatie tot aan overdracht. De veelzijdigheid van schepen is groot en varieert van blusboot, maaiboot, sleepboot, ponton, schottelboot, binnenvaartschip, rondvaartboot, passagierschip, tankschip. Voor elke boot wordt een marketingplan op maat gemaakt om een groot internationaal kopers te bereiken. Daarnaast verzorgt bootveiling ook veilingen van weesboten welke door vaarwegbeheerders worden aangetroffen en welke na de wettelijke bewaartermijn ten gelden worden gemaakt

Ten slotte wordt bij Bootveiling de boot verkocht vanaf de eigen ligplaats van de boot en elke veiling is onder voorbehoud van gunning door de verkoper.

Meer informatie: www.bootveiling.com