(Senior) constructeur maritieme constructies

Arcadis

Geplaatst 4 weken geleden

Civiele techniek , Water  HBO , WO

Wij bieden je wél de kans om je grenzen te verleggen en een essentiële bijdragen te leveren aan grote integrale projecten in wereld van Havens en Waterbouw.

Wat ga je doen?
Ons werk neemt toe en daar zijn we trots op! We zijn daarom op zoek naar een (senior) constructeur maritieme constructies. In deze functie ga jij een wezenlijke bijdragen leveren aan het uitdagende werkveld van maritiem, havens en waterbouw en speel je een rol bij het ontwikkelen en versterken van ons team op dat vakgebied. Versterking zoeken we vooral op het gebied van het op een pragmatische manier van ontwerpen, berekenen, beoordelen en als technisch eindverantwoordelijke het vrijgeven van berekeningen en ontwerpen van complexe maritieme constructies in Nederland en daarbuiten. Als (senior) constructeur lever je inhoudelijke advisering aan complexere studies zoals (diepzee)kades, jetty’s, sluizen, remmingwerken, golfbrekers, kraanbanen en terrein verhardingen in haven gerelateerde projecten. Jouw werkpallet beslaat de gehele levenscyclus van maritieme assets, het aansturen en coachen van junioren en medioren, tot en met de rapportage van de berekeningen om te komen tot het optimale ontwerp. Daarnaast lever je een bijdrage aan offertes en verdedig je het ontwerp bij de klant. Je werkt regelmatig vanuit Nederland aan buitenlandse projecten en incidenteel doe je een project in het buitenland.

Enkele spraakmakende projecten zijn:

  • Ontwerp en uitvoering Barcadera Multi Cargo sea terminal Aruba
  • Ontwerp diepzeekade in Rotterdam;
  • Ontwerp en uitvoering van het Project Verruimen Julianakanaal;
  • Ontwerp en uitvoering van de uitbreiding Zeesluizen IJmuiden;
  • Toetsing van maritieme ontwerpen New Port Aqaba in Jordanië;
  • Ontwerp toeritten boortunnel onder het Suezkanaal.

Binnen onze organisatie hebben we een grote groep bevlogen technisch ontwerpers en specialisten, die zich primair bezig houdt met maritieme en waterbouwkundige constructies. In het grotere geheel maak je onderdeel uit van de adviesgroep Havens en Waterbouw (ca 65 mensen), onderdeel van de divisie Water & Milieu.

Ben jij de (senior) constructeur die zijn of haar vleugels verder uit wil slaan, word dan onze nieuwe collega!

Wat vragen wij?
Voor deze vacature zoeken wij een collega die voldoet aan de volgende eisen:
afgeronde hbo en/of academische opleiding op het gebied van civiele techniek: structural engineering / hydraulic structures en/of port planning; geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren.minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het binnen en buitenland;kennis van of ervaring met SE en BIM zijn eveneens een pre;klantgericht, ondernemend, praktisch en verantwoordelijk;analytisch, leergierig, flexibel en zelfstandig, maar wel gericht op samenwerking en het behalen van (gezamenlijk) resultaat binnen en buiten het team;zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden als ook de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en daarmee in staat om adviezen goed onder woorden te brengen in rapporten;goede beheersing van andere talen is een pre;kennis van en ervaring met de Eurocodes en internationaal gangbare normen;ervaring en/of affiniteit met de aannemerij.

Wat bieden wij?
Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 2706 0697 of via silke.wekema@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.