Project Directeur Drinkwater

Royal HaskoningDHV

Geplaatst 3 maanden geleden

Business Line: Water

Standplaats: Amersfoort/Rotterdam

De organisatie Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau sinds 1881. Onze circa 6.000 professionals leveren diensten op het gebied van gebouwen, energie, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in meer dan 130 landen.

In ons bedrijf dragen mensen het meest bij aan het succes. We werken samen met onze klanten om te komen tot de engineering en omgevings-oplossingen die ze nodig hebben om hun ambities te realiseren. Tegelijkertijd geven wij zo de antwoorden op enkele van de meest urgente, wereldwijde uitdagingen zoals de gevolgen voor stedelijke gebieden en steden door de bevolkingstoename; de toenemende vraag naar drinkwater, beschikken over kwalitatief hoogstaande en betaalbare zorg, veiligheid op en voor water en de toenemende verkeerdrukte en vraag naar transport.

De adviesgroep: De adviesgroep Drinkwater is marktleider in Nederland op het gebied van consultancy en engineering voor drinkwaterbedrijven. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan internationale waterprojecten binnen RoyalHaskoningDHV. Dit enthousiaste team van bijna 60 medewerkers houdt zich bezig met o.a. advisering, ontwerpen, uitvoeringsbegeleiding, etc. in diverse projecten van bron tot tap.

De adviesgroep Drinkwater is onderdeel van de businessunit Water Nederland. Vanuit de businessunit leveren we topklasse oplossingen op het gebied van Watertechnologie in alle delen van de wereld. We werken aan water-uitdagingen, zoals waterschaarste, bronbescherming, afvoer van regenwater en vervuild water, toegankelijkheid van schoon water en verminderen van waterverbruik. Wij nemen een leidende positie in op het terrein van gepatenteerde innovatieve producten, zoals Nereda, OPIR etc. We werken voor klanten uit de drinkwatersector, industrieën, waterschappen en gemeenten.

Voor meer informatie: https://www.royalhaskoningdhv.com/drinkwater

De functie Wij zijn op zoek naar een Project Directeur Drinkwater met commercieel talent.

Wij zoeken naar een collega die sturing geeft aan een team van onze projectleiders en multidisciplinaire professionals. De projectdirecteur heeft portfolio aan projecten onder zijn of haar hoede en doet after-sales. Hij/zij onderhoudt de goede en informele relatie met onze klanten, op een zakelijke basis, evenals andere partijen in de markt vanuit inhoudelijke kennis van drinkwatervoorziening. Daarbij zal de senior tevens als accountmanager optreden voor een of meerdere klanten.

Wil jij een afwisselende baan, waarbij je werkt aan uitdagende projecten met onze professionals en klanten? Dan spreken we je graag op korte termijn.

Het profiel Wij zoeken een senior die:

  • proactief, ondernemend, pragmatisch en resultaatgericht is;
  • projectmanagement in hart-en-nieren heeft met een commercieel gevoel;
  • ervaring heeft met project-initiatie, ontwerp, aanbesteding- en contractvormen en realisatie van multidisciplinaire projecten.
  • HBO+ heeft afgerond en meer dan 15 jaar werkervaring heeft;
  • uitstekende mondelinge en redactionele vaardigheden; zowel in Nederlands als Engelse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit heeft op het gebied van multidisciplinaire projecten (civiel, bouwkunde, werktuigbouw, elektrotechniek, procesautomatisering).
  • relevante ervaring met drinkwater of afvalwater en/of werken bij ingenieursbureau is een pre.

Het aanbod Werken bij Royal HaskoningDHV betekent groeien door je zelf continue te blijven ontwikkelen. Het inzetten van al je kennis, ervaring en talenten om samen met de beste engineers, consultants, project managers, en specialisten, complexe problemen op te lossen. Het betekent de relatie tussen mensen, hun omgeving en de economie goed begrijpen en het creëren van een passende return on investment voor alle betrokkenen. We zoeken mensen met dezelfde passie.

Wij bieden je een dienstverband aan in een inspirerende werkomgeving. Dit alles in een inspirerende werkomgeving van een professioneel advies- en ingenieursbureau dat trots is op haar sterke nationale en internationale marktpositie. De projecten kenmerken zich door een grote maatschappelijke relevantie en een innovatief karakter. De medewerkers staan hierin centraal, zij vormen de succesfactor. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur zijn de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf initiatieven te ontwikkelen. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

De procedure Meer informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Aad van Duyvenvoorde, telefoon: 06 5161 5265. Wil je solliciteren doe dat dan via deze link:

​Klik hier voor het sollicitatieformulier!​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.