Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Maintenance Engineer Leidingen

Vacature, Fulltime, Alkmaar, Onderhoudstechnicus, Maintenance engineering.

Zoek je een zelfstandige functie, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie?


Maintenance Engineer Leidingen

Heerhugowaard, 36 uur per week, maximaal € 51.725 bruto per jaar (schaal 9)Wat ga je doen?
Je bent de motor van het beheer- en onderhoudsproces van de afvalwater (pers)leidingen. Organiseert en ‘verbindt het beheer’ met belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Vertaalt strategische doelstellingen naar (meerjaren)onderhoudsplannen door toepassing van assetmanagement principes. Je zorg voor het optimaal presteren van de (pers)leidingen zonder de kosten en risico’s uit het oog te verliezen. Je begroot op basis van de onderhoudsplannen de benodigde (meerjaren)budgetten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van inspectie- en onderhoudsplannen. Ook verzamel, registreer en analyseer je gegevens voor managementrapportages én verbetering van de bedrijfsvoering. Je evalueert de onderhoudsplannen en assetprestaties, doet voorstellen voor verbetering en implementeert ze. Je stemt werkzaamheden zowel intern als extern af met belanghebbenden en levert een bijdrage aan beleid en/of projecten. Daarbij werk je nauw samen met collega-maintenance engineer, beheerders en assetmanager. De maintenance engineer persleidingen kan worden ingezet als maintenance engineer op andere asset binnen de afdeling Waterketen.
Je maakt deel uit van de calamiteitendienst leidingen.

Wie ben jij?
Jong en ondernemend, pas afgestudeerd, en in bezit van een relevante HBO opleiding. Bij voorkeur enige werkervaring op het gebied van maintenance engineering. Je hebt passie voor alles wat te maken heeft met ondergrondse infrastructuur en asset management. Aanvullende opleidingen op het gebied van reliability Engineering en assetmanagement is een pré.

  • Je bent initiatiefrijk en resultaatgericht.
  • Je kan goed plannen en organiseren.
  • Je bent een gedreven teamspeler met de voeten in de klei.

Wie zijn wij?
Een oer-Hollands en grensverleggend waterschap. Eeuwenoude zorg voor waterveiligheid combineren we met de nieuwste technieken en (water‑) managementinzichten. Wij zorgen voor de bescherming tegen het water via dijken en andere waterkeringen, voor schoon en voldoende oppervlaktewater en voor het beperken van wateroverlast. We houden rekening met het veranderende klimaat, werken samen met vele partners en blijven in gesprek met onze omgeving. De afdeling Waterketen is o.a. verantwoordelijk voor een optimaal beheer van het 560 km (pers)leidingennet vanaf het Noordzeekanaal tot en met Texel.

Wat bieden wij?
Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid en opleidingen. Naast je maandsalaris heb je een Individueel Keuzebudget van minimaal 20%. Dat kun je laten uitbetalen of omzetten in extra vakantiedagen. Je kunt bij ons flexibel werken. Salaris en inschaling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 25 april 2018 je motivatie en cv (toegestane bestandsformaten: PDF of Docx) via de ‘Solliciteer’ button of hhnk.nl/werkenbij, onder vermelding van VAC18.22. Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Klaas Jan de Hart, hoofd cluster Beheer Noord of Anita van der Wal, adviseur P&O, via 072-582 8282.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 7 mei 2018. Je ontvangt uiterlijk 30 april a.s. bericht als je wordt uitgenodigd.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.