Adviseur assetmanagement

Arcadis

Geplaatst 4 weken geleden

Water , (Technische) bedrijfskunde / bestuurskunde

Heb jij de passie om klanten te adviseren over assetmanagement op het gebied van natte infrastructuur? Lees dan verder en solliciteer.

Wat ga je doen?
Vanuit het aandachtsgebied waterbeheer en waterveiligheid werken wij veel voor waterschappen, Rijkswaterstaat, natuurorganisaties en de provincies. Assetmanagement krijgt bij onze klanten toenemende aandacht met als doel de assets efficiënter en effectiever te beheren en te onderhouden en risico-gestuurd denken in de organisatie te brengen. Dit vertaalt zich in een groeiend projecten- en dienstenportfolio met vernieuwende projecten. Daar zijn wij trots op en willen dat verder uitbouwen. Om die reden zoeken wij een adviseur assetmanagement voor onze marktgroep Water.

Als adviseur assetmanagement ga je samen met onze klanten aan de slag met de doorontwikkeling en implementatie van assetmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarbij kijk je naar organisatie en proces en weet je de verbinding te leggen tussen de techniek en de mensen. Binnen Water neem jij daar duidelijk het voortouw in. Je ziet het als een kans en uitdaging om assetmanagement binnen Water te laten groeien.

Je bent (deels) verantwoordelijk voor het succesvol doorlopen van advies- en managementopdrachten bij onze klanten en je hebt een coachende rol richting collega’s. Dat betekent dat je zelf vorm en inhoud geeft aan de opdrachten om in toenemende mate dit werk aan de vakinhoudelijke collega’s over te dragen. Voor het thema assetmanagement vervul je tot die tijd een brugfunctie tussen specialisten en projectleiders binnen projecten. Samen met de overige assetmanagers binnen en buiten de eigen marktgroep werk je samen en maak je gebruik van de beschikbare (inter)nationale expertise binnen Arcadis.

Inhoudelijk lever je een bijdrage aan het opstellen van offertes en het ontwikkelen van proposities voor onze waterklanten. In sommige gevallen zal je zelf de rol als projectleider voor je rekening nemen. Overheden zijn de voornaamste klanten. Wanneer mogelijk pas je je assetmanagement kennis ook toe op de industrie en grote bedrijven.

Om een beeld te geven van projecten waaraan we recentelijk gewerkt hebben, hierbij een aantal voorbeelden:

  • Beheerplan Overijsselse Vecht, Waterschap Drents Overijsselse Delta.
  • Toekomstbestendig waterbeheer, Wetterskip Fryslan.Tactisch assetmanagement plan primaire keringen en kunstwerken,
  • Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Wat vragen wij?
De collega die we zoeken heeft een opleiding op bachelor of master niveau op het gebied van bedrijfskunde, assetmanagement en/ of techniek.
Wij zoeken een collega met meer dan 5 jaar werkervaring binnen een adviesbureau/consultancy bureau met aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van assetmanagement bij waterschappen, provincies, gemeenten, de industrie, een netbeheerder of het bedrijfsleven. Een stevig netwerk daarbinnen is onontbeerlijk waarbij je een duidelijke focus op de watersector hebt.
Je bent initiërend in het ontwikkelen van proposities en het doorontwikkelen van onze methodologieën en standaarden. Je kan onze visie en aanpak op assetmanagement op de juiste wijze uitdragen naar de markt en intern. Kennis en ervaring met risico-analyses, onderhoudsmanagement en NEN-ISO-55000 is vereist.

Om in deze rol succesvol te zijn, ben je uiteraard commercieel, communicatief, ondernemend, zelfstandig, ambitieus en proactief ingesteld.

Wat bieden wij?
Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, via telefoonnummer +31 (0)6 2706 0697 of via silke.wekema@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.