Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2017

Next generation assetmanagement

22 juni | 08:00 - 17:00
Utrecht,

Netwerkbijeenkomst voor de professionals van weg en water die zich dagelijks bezighouden met tactisch en strategisch assetmanagement. ssetmanagement speelt een cruciale rol in de inrichting van ons land. Alleen, wat vandaag niet kon, is morgen achterhaald en wie weet wat overmorgen ons brengt? De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Een integrale benadering is gewenst, maar wat doe je hiermee in je eigen werk als infrabeheerder? Op de bijeenkomst spreken we hart, hoofd en handen aan op weg…

Meer weten »
juli 2017

5th Delft Summer School: Wettability and low-salinity water flooding | 3 juli 2017

3 juli | 08:00 - 7 juli | 17:00

This school covers the basics of wettability and low-salinity water flooding. The physics/chemistry of low-salinity water injection is discussed from pore-level mechanisms to field-scale application, with an emphasis on surface chemistry, relative-permeability measurements, practical reservoirengineering design tools, and fitting simulation parameters to laboratory and field data. The concept of wettability and the effect of salinity on the nature of rock-fluid interactions, and relevance of these complex phenomena to field-scale performance are also presented.

Meer weten »

MARE Conference 2017: Dealing with maritime mobilities | 5 juli 2017

5 juli | 08:00 - 17:00

International conferentie over de mobiliteit op oceanen zoals met schepen, toeristen, geld, informatie, en niet te vergeten de waterstromen zelf.

Meer weten »

Blues in the marshes | 6 juli 2017

6 juli | 08:00 - 17:00

Internationaal congres voor het delen van kennis over hydrologie en waterbeheer in relatie tot natuurontwikkeling, met specifieke aandacht voor de zeldzame vlinder, het pimpernelblauwtje. Het programma gevarieerd met interessante lezingen, discussies, workshops en een excursie. Sprekers uit o.a. Engeland en Polen zullen hun inzichten delen. Het congres start donderdag 6 juli in de ochtend met een plenair programma. In de middag zijn er vier workshops. Vrijdag 7 juli wordt het congres afgesloten met een excursie naar het projectgebied. Wees er snel bij.…

Meer weten »

Big Jump 2017 | 9 juli 2017

9 juli | 08:00 - 17:00

Sinds 2002 springen in heel Europa in juli tienduizenden mensen tegelijk in het water. Dit jaar vindt de sprong plaats op 9 juli om 15.00 (GMT+2).

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen